Pensiunea Sofia – locul în care ospitalitatea și confortul sunt pe primul loc
 
     Situată într-o zonă liniștită a Timișoarei, însă la doar 5 minute de centrul orașului, Iulius Mall, CCIAT sau Gara de Nord, Pensiunea Sofia este alegerea ideală pentru turiști și oameni de afaceri. 
 
      Rafinamentul decorului, profesionalismul și amabilitatea angajaților și mai ales calitatea serviciilor oferite sunt cartea de vizită a Pensiunii Sofia. Designul interior îmbină stilul clasic cu cel modern, iar cei care trec pragul Pensiunii Sofia se bucură de o atmosferă primitoare și de camere confortabile, amenajate după ultimele tendințe. 
 
      Alegeți să vă începeți ziua cu un mic dejun servit fie în grădina răcoroasă, dar totuși inundată de soare și de flori, fie printre orhidee, la unul dintre cele două restaurante. 
 
      După o zi lungă și obositoare, plină de întâlniri de afaceri, cumpărături, plimbări prin frumosul oraș de pe Bega, sau vizite la nenumăratele obiective turistice, Pensiunea Sofia are remediul perfect: o cină bine gătită și un cocktail revigorant.
 
      Întreaga echipă a Pensiunii Sofia vă urează bun venit și este pregătită să vă răspundă tuturor solicitărilor, oricât de exigente ar fi. 
 
 La noi vii client și pleci prieten!